inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese

dilluns, 25 de novembre de 2013

ARTICLE: 29 i 30 Novembre - Gran recapte d'aliments 2013


Ja ha arribat la campanya del Gran Recapte d'Aliments d'enguany.
El blog "www.lacuinadesempre.cat" col.labora habitualment amb la Fundació Banc dels Aliments. Durant tot l'any, realitza una donació econòmica mensual i, arribada la campanya El Gran Recapte 2013 també ha realitza una donació addicional.
Des de www.lacuinadesempre.cat, us animem a col.laborar activament en la mesura que a tots us sigui possible: puntual o periodicament.
Qualsevol donació serà ben aprofitada.
Per què molta gent passa gana.
Molts nens passen gana.
I això, en una societat moderna, es intolerable.

Us deixo l'explicació del projecte segons la web de El Banc Dels Aliments.

El Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’Aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat.
Tota l’acció del Banc dels Aliments es basa en la gratuïtat dels aliments que rebem i en la seva distribució justa a través de les entitats benèfiques que atenen als beneficiaris finals. Això es du a terme gràcies al treball de més de 140 persones, la gran majoria voluntàries.
Darrerament, les bosses de pobresa i de col·lectius marginats han crescut de forma exponencial i, en conseqüència, la demanda d’aliments que ens fan les entitats receptores per a les persones i famílies que atenem pràcticament s'ha duplicat. Aquest és un problema que tenim tots Ara i Aquí.
Paral·lelament, seguim comprovant que en la nostra societat es continuen destruint aliments aprofitables. I, tot i que cada vegada les empreses fabricants de productes alimentaris són més conscients que cal evitar aquest malbaratament, als abocadors segueixen arribant aliments que s’haurien pogut aprofitar complint totes les normes sanitàries.
Estem convençuts que moltes persones són conscients d’aquesta situació i voldrien ajudar a pal·liar-la. Tothom hi pot col·laborar: les empreses donant-nos els excedents de productes consumibles, les persones fent donacions d’aliments, i tothom ajudant econòmicament o fent de voluntari per tal d'aconseguir més aliments per repartir entre els més necessitats de casa nostra.
Malauradament, la fam ara té més boques. Moltes persones d’Aquí es troben en aquesta trista situació i per això cal que els donem un cop de mà.
Gràcies en nom de totes elles.


Podeu fer donacions materials directament al vostre supermercat.
Podeu fer donacions materials a través de la pàgina web.
Podeu fer donacions econòmiques a través del compte:
La Caixa de Pensions de Barcelona: 2100 0555 31 0201930933
Per a més informació sobre com realitzar el vostre donatiu, consulteu la plana El gran recapte.

Recordeu que el Gran Recapte d'Aliments de 2012 va recollir 2.727.000 kg en més de 1.000 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 13.000 voluntaris. L'objectiu per a l'edició de 2013 és assolir 3.000.000 kg gràcies a la col · laboració de 15.000 voluntaris.
Us deixo el link al mateix article de la passada campanya 2012.

8 comentaris :

 1. Penso que es molt bona idea i està molt ben organitzat. Som moltes les persones que volem ajudar i no sabem com. Trobar-nos als voluntaris a les tendes es una manera de fer-nos realment fàcil la posibilitat d'ajudar. Bravo pels voluntaris!

  ResponElimina
 2. Molt bona feina, si senyor, un plat a taula no pot faltar mai.
  Si tots fessim pinya aniría tot molt millot, a col.laborar s'ha dit nois¡¡¡¡
  Gràcies

  ResponElimina
 3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. I aixi ho farem, tots tindriem que ajudar, smbla mentida que encara pasin aqustes coses....

  ResponElimina
 5. Jo hi participo cada any i aquest no serà pas una excepció. Quan el divendres vagi a fer la compra de la setmana, també faré algunes compres més per aquesta iniciativa ja que em sembla una de les millors que es fan. A veure si entre tots fem del món un lloc una mica més agradable per a tothom.

  ResponElimina
 6. Cal que hi hagi força participación. La situació és desesperada i hem de fer quelcom més.
  Molt bé Albert,
  Nani

  ResponElimina
 7. És una gran iniciativa, i aquest any hem de col·laborar més que mai!
  Salutacions

  ResponElimina
 8. Som-hi companys !!!...gràcies per col.laborar !!!!

  ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !