inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese

dimarts, 31 de maig de 2016

ARTICLE: Cap nen sense bigoti!Més de 350.000 nens a casa nostra no tenen accés a aliments bàsics com la llet. Una bona alimentació és garantia d'un correcte desenvolupament físic i d'altres facultats, imprescindibles per formar-se o per desenvolupar la imaginació.
Ajuda'ns a garantir el dret dels nens a gaudir d'una infantesa plena.

La infantesa és una etapa fonamental de l’ésser humà, en la qual ens preparem per a la vida en molts aspectes. No cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació es pot associar amb problemes de creixement i amb l’afectació de les capacitats intel·lectuals. Per això, és molt important garantir que tots els nens tinguin assegurada una quantitat mínima de llet en la dieta. Perquè puguin créixer sans, sense preocupacions, i es puguin dedicar a allò que és realment important: ser nens.

La Gran Recollida de Llet és una iniciativa en favor del Banc dels Aliments per fer arribar el màxim possible de llet als menors que més ho necessiten. D’altra banda, també des del 9 de maig, però en aquest cas fins al 15 de juliol, serà possible contribuir econòmicament a la campanya mitjançant diverses vies, com ara caixers automàtics de l’entitat, a través d’SMS o on-line, entre d’altres opcions.

Tant els litres que es recullin com les donacions aniran a parar íntegrament al Banc dels Aliments més proper a les persones que hagin fet la contribució. A més, l’Obra Social ”la Caixa” es compromet a aportar un litre de llet per cada 10 que se’n recullin. És a dir, un 10 % més del total de llet aportada.

Fes la teva donació!

Per a més informació, visiteu la pàgina Gran Recollida de Llet.
Gràcies per la vostra col·laboració i per difondre també aquesta campanya solidària!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !