inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese

divendres, 8 de març de 2019

Amanida de canonges, tonyina i panses


Més cuina pràctica!
Avui us porto una amanida d'aquella que agrada als amants de la cuina ràpida i sana.
L'herba dels canonges o Canonges, és una bona font de beta-carotè, vitamina C i àcid fòlic. Te propietats diürètiques, depuratives i laxants.
Amb ingredients senzills i econòmics, només necessitareu 5 minuts de rellotge per muntar aquesta amanida. El resultat és sorprenent, amb textures diverses, amb dolç i salat, el que farà d'aquest plat un seriós candidat a establir-se dins el vostre menú setmanal.
Recordeu que les quantitats mostrades avui corresponen a dues persones.


INGREDIENTS
una bossa d'herba dels canonges
6 barretes de surimi
2 llaunes petites de tonyina en conserva en oli d'oliva
un grapat de panses sense pinyol
una llauna petita d'olives farcides
200 g de pebrot vermell escalivat en tires
salsa cèsar
oli d'oliva verge extra

VARIANTS:
- Podeu posar-hi nous
- Es pot fer amb enciam iceberg

TEMPS D'ELABORACIÓ: 5 minuts

ELABORACIÓ
Col·loqueu els canonges al plat.
Poseu-hi trossos de surimi.
Escampeu pel plat unes quantes panses sense pinyol.
Seguidament, poseu-hi tires de pebrot vermell escalivat per sobre.
La recepta de la salsa cesar la trobareu dins d'aquest portal, però també la podeu comprar feta.
Regueu l'amanida amb la salsa.
Poseu-hi al mig una bona quantitat de tonyina en conserva en oli d'oliva.

Finalment, decoreu l'amanida amb unes olives farcides i tireu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
La podeu servir immediatament o deixar-la refredar una estona dins la nevera.
Bon profit!


I PER BEURE...




Nom: Sumarroca Posidonia 2015
Varietat/s: Ull de llebre (Tempranillo)
Capacitat: 75cl
Zona: D.O. Penedès
Fabricant: Bodegues Sumarroca
Font: www.petitceller.com




ATENCIÓ: Aquest contingut està protegit sota la llicència Creative Commons Reconocimiento Internacional 4.0. Queda prohibit l'ús indegut d'imatges d'aquest blog. Més informació a AVÍS LEGAL .

1 comentari :

  1. HOla Albert,
    que bona, nutrivita i refrescant. Em penso que t'has descuidat de posar l'enllaç de la salsa cèsar.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !