inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese

dilluns, 9 d’agost de 2021

Tú què faries?

Hola amics i amigues!
Avui necessito la vostra ajuda!
I vull ser ras i curt.
Davant la possibilitat real de vendre tot el contingut d'aquest blog (i per tant, de tancar la paradeta definitivament), tinc molts dubtes sobre qué fer i m'agradaria comptar amb la vostra opinió.
Alguna recomanació? 
Qualsevol reflexió serà benvinguda!
Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra col·laboració!





48 comentaris :

  1. Home, tot depend del preu que et paguin, però sens dubte es una llàstima que aquest recetari tan complert i detallat de cuina catalana no el puguem compartir mai més... es un tema delicat, son anys de la teva vida invertits aqui perquè tothom poguem cuinar millor... facis el que facis, gràcies per ferho !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es tot un dilema, si, per això demano opinions. Moltes gràcies per la teva col·laboració i per lluïr la nostra samarreta per tot arreu!!!!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  2. Quina llastima!
    Jo he fet moltes de les teves receptes amb molt d'exit.

    ResponElimina
  3. Per mi ets un referent. I em sap un greu immens perdre tot aquest rreceptari. Has estat present a moltes trobades familiars i d'amics. Entenc que segons què et paguin déu der difícil dir que no. Jo potser també ho faria. Facis el que facis l'agraïment és etern. Irina

    ResponElimina
  4. Jo no ho faria. No només perquè penso que hi pots treure més profit, sino també perquè has de valorar el temps dedicat. Les receptes aquí exposades, no només conetenen aliments, sino que porten una part de la teva vida i de la teva familia. Tenen histories perquè han alimentat els teus fills (i els nostres), però també perquè conetenen la teva passió per la cuina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara tinc l'angelet en un costat i el dimoni en l'altre. És una pena desfer-te d'una cosa que has trigat 10 anys en fer, certament. Però un bon rendiment econòmic també val la pena. Si ho he fet una vegada, ho tornarem a fer!!! jajaja!!!! No paro de pensar... ho venc o no.... En qualsevol cas, tot el material seguirà accessible a través de la web del comprador, amb això podeu estar tranquils! Moltes gràcies maco, per la teva clara reflexió que tindré en compte!

      Elimina
  5. Vols dir que desaparegui aquest blog LaCuonadeSempre? I també el CatalunyaCuina?
    Ja no podriem consultar aquestes receptes?

    Una cosa es no continuar, pels motius que siguin. Però fer desaparéixer aquesta feina de les xarxes seria una gran pèrdua per a la gastronomia catalana.

    El tipus de receptes, i la manera d'explicar son molt valuoses en la meva opinio. Per mi es una web de referència.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No desapareixerà tot el material, però ho publicarà una empresa, deixant de participar per la meva part. Però el que està fet seguirà així, o això espero. Gràcies per la teva aportació!

      Elimina
  6. Has de continuar cuinant vivint i fent el que t'agrada que és fer i compartir receptes, molts hem après amb tu a fer un bon fricandó o un bon peix al forn.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això segur que si, Ramon, jo seguiré cuinant tota la vida i de ben segur, per com sóc, que faré coses noves. Moltes gràcies pel teu feedback!

      Elimina
  7. Has de fer el que has fer sempre, cuinar i compartir les receptes, molts hem apres a fer un bon fricandó o un bon peix al forn amb les teves aportacions, seria una errada greu deixar-ho de fer i que tot anés a on no desitjes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc conscient del que dius. Faré el que cregui més convenient per a totes les parts. Espero que no sigui el nou cas Messi, jeje.

      Elimina
  8. Jo et recomanaria que no tanquessis el teu blog, les teves publicacions són una font d'inspiració i que si et convé fer alguna pausa la facis que nosaltres seguirem aquí quan tornis però que no renunciïs a aquest projecte que ens és d'ajuda als que cuinem. Ho fas molt bé.

    ResponElimina
  9. Si la oferta econòmica que t'han fet és bona, s'hi ha de fer un pensament. Jo revisaria molt be les condicions del contracte, no sigui que més endavant vulguis publicar un llibre de receptes, obrir un altre blog de cuina,... i no puguis emprar cap de les receptes que has venut, ni fer-ne menció. Sigui el que sigui que decideixis, gràcies per avisar, i sobretot moltes gràcies per compartir durants tants d'anys els teus coneixements culinaris, que ens han estat de tant d'ajut.

    ResponElimina
  10. Si la oferta econòmica que t'han fet és raonable, hi has de fer un pensament. Però que passarà si d'aquí a uns mesos, o uns anys, vols treure un llibre de cuina, o obrir un altre blog? Podries emprar les receptes que has venut? O fer-ne menció? Alerta amb el que es ven, que en haver cobrat no hi ha marxa enrera. Sigui quina sigui la decisió, gràcies per avisar, i sobretot moltíssimes gràcies per les teves receptes, tan ben explicades i que donen tant bon resultat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Catalina, i tant que si! Ja estic treballant mentalment en més projectes i llibres. Reitero que tot el meu material serà accesible d'alguna manera per a tots vosaltres. Moltes gràcies!

      Elimina
  11. Bé, a veure: si la oferta és d'aquelles temptadores, no la deixis passar. Però sap greu que es perdi un blog com aquest; no saps la quantitat de sopars que he quedat com una senyora (per no parlar de com de feliç tinc el meu home).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, temptadora no ho es mai. Però si interessant. A mi també em sap molt greu. Ja veurem com acaba. Gràcies!!!!

      Elimina
  12. Albert fes el que hagis de fer i el que tu creguis comvenient, només dir-te que moltes gràcies per compartir la teva fantàstica cuina durant aquests anys.

    ResponElimina
  13. El que has fet no té preu ... Fa anys que m'inspires i em guies.
    Gràcies sinceres
    Jordi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot té un preu en aquesta vida! jeje, però ja t'entenc. Moltes gràcies!

      Elimina
  14. Es el meu receptari de capçalera des-de fa temps, però sobretot es la teva feina i el teu esforç i per tant has de fer el que mes et convingui. Agraïda d’haver pogut gaudir d’aquest fantàstic material tan ben explicat i il·lustrat. I si hi han novetats, conserva’ m a la llista.
    Moltes gràcies per tot!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies per compartir aquestes boniques paraules.Una forta abraçada!

      Elimina
  15. Què dir-te després de tants comentaris, per mi les teves receptes són magnífiques, són inspiradores per molts dinar i sopars, amb la família i amb amics, he recomanat molt el teu bloc, sempre amb èxit. Sempre és difícil prendre una decisió com aquesta, per una banda l'oferta econòmica temptadora, per l'altra els sentiments i les emocions.
    Sigui la decisió que prenguis, gràcies per comptar amb nosaltres, Estaré a la guay de les teves novetats

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra molt sentir el que dius. I va de sentiments tot plegat, certament. Moltes gràcies!

      Elimina
  16. Si t'ho paguen bé, jo el vendria. És el teu treball i el teu esforç i sempre pots fer-ne un altre o un llibre. Em sabrà greu, perquè les teves receptes són estupendes i sempre que les faig, tothom se'n llepa els dits. Endavant

    ResponElimina
  17. Aquest bloc m'és un referent! El pas a pas amb imatges m'ha solucionat molts dubtes i m'ha ajudat molt. Facis el que facis, moltes gràcies per la dedicació tots aquests anys

    ResponElimina
  18. Ara crec que si. Abans havia posat el meu comentari en lloc erroni.
    Jo crec que el teu immens llegat i el teu treball s'ha de preservar.
    Si pots vendre el web a bon preu, fes-ho. Comprenc que estiguis cansat, a mi em passa el mateix. Són molts anys d'esforç.
    Totes les receptes s'han de preservar per sobre de tot. La cuina catalana, valenciana i balear són el nostre patrimoni cultural. Intenta si t'ho permet el comprador del web, posar-li la condició que els drets d'autor segueixen sent teus. D'aquesta manera t'aconsello que publiques totes les receptes en un gran llibre perquè nosaltres els teus lectors puguin seguir cuinan les.
    La vida té diverses etapes i no hi ha més remei que de vegades passar pàgina i seguir endavant amb altres idees i projectes.
    Gràcies per tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies amic meu! Tú també ets una referència i certament hem de valorar aquest treball fet. Sempre dic que cuinar plats de la cuina tradicional és literalment fer cultura. I això no és val a dir. És tal i com ho descrius, per a quí van els trets. Moltes gràcies pel teu recolzament!

      Elimina
  19. hola, jo no soc catalana ni tansols españaol , m'encanta la cina catalana i aquest blog es lo més complet que he trobat i de fet l'unic blog que faig servir per fer les receptes.
    Em sabria molt greu no poder continuar.
    gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aprecio molt les teves paraules Mitra! Moltísimes gràcies per compartir-la! Una abraçada!

      Elimina
  20. Una llàstima que hagis decidit vendre-ho. La teva decisió està clara tot i la melancolia, saps perfectament que aquest post és de despedida.
    Jo personalnent m'he descarregat tota la web per no perdre la valuosa informació que hi trobo i que quasi setmanalnent utilitzo.
    Les coses autèntiques sempre acaben corrompudes pel diner.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja, no hi ha cap decisió pressa encara Moll, moltes gràcies per la teva opinió! Una abraçada!

      Elimina
  21. hola! desconec què t'ha empès a fer el canvi i he llegit en alguns comentaris que t'animaven a fer una pausa si la necessitaves. jo tinc 32 anys i gairebé totes les receptes que busco ho faig per Internet i crec que les futures generacions també ho faran així. crec que el blog et pot seguir donant visitors i seguir monotoritzant els anuncis i tota la pesca. El llibre acabarà sent més limitat. Òbviament un canal entremig podri ser interessant. Fer un llibre amb contingut extra i contingut nou i deixar el blog que és el que et farà arribar a més gent, i anunciar-hi el llibre que els més deleitosos de la cuina el voldran tenir. Molta sort amb la decisió que prenguis!

    ResponElimina
  22. Moltes gràcies per tots aquests anys de receptes. Visc als USA i el teu web m'ha conectat amb la meva cultura d'origen.

    ResponElimina
  23. Albert, és un gran mèrit que t'has guanyat que algú s'ofereixi a comprar-te la teva feina feta durant aquests anys. Ven-la sense dubtar-ho. Valora la tasca executada i que la promocionin, segur que ho faran, la teva feina té un valor. Des del Celsona Informació només tenim paraules d'agraïment cap a la teva feina divulgadora i, després, n'estic segur que alguna altra afició t'engrescarà.

    ResponElimina
  24. Hola Albert. Entenc perfectament el dilema: personalment segur que t'és un guany i et permetrà fer altres coses, aprofita-ho; culturalment serà una gran pèrdua ja que desapareixeria un blog de referència i de defensa de la nostra cuina. Desconec quina ha estat l'oferta crematísticament, però potser hi ha altres vies de finançament del projecte en la qual tu surtis guanyant (segur que t'implica mal de caps, però que compensi). Depèn dels teus ànims. Gràcies de totes maneres per aquest tresor que ens has regalat durant tant de temps.

    ResponElimina
  25. si encara entra gent després de tants anys com jo a consultar molt seguit . Jo no ho faria, perque vol dir que encara está molt viu tot això i si a tu t'agrada , la satisfacció personal no te preu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jess, en qualsevol cas, totes les receptes les trobareu accesibles a través d'un altre portal on jo també hi col·laboraré. Per tant, finalment, la venda no implicaria la desaparició dels continguts a la xarxa. Moltes gràcies!!!!

      Elimina

Gràcies pels teus comentaris !