inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese

dimecres, 8 de setembre de 2021

LCDS es traspassa definitivament!

Bon dia amics i amigues, seguidors i seguidores!

He passat uns dies força amoïnat, pensant en el futur d'aquesta pàgina, i m'ha costat molt i molt prendre una decissió. 
Saps quan se't fa un nus a l'estòmac i se't treuen les ganes de menjar, de beure o de fer res?
Doncs això. 
De veritat us ho dic, eh? 
Cagalera no he tingut, afortunadament.
Però són moments, hores, dies que passes com... flotant per la vida.
Es allò del "Be water" del Bruce Lee.
Total, que a la vida, per molt que costi, de vegades s'han de prendre decisions difícils.

Durant els últims tres anys hem gaudit d'una magnífica col·laboració amb els amics del CatalunyaDiari, i CatalunyaCuina.
El nostre projecte en comú ha funcionat més que bé, superant el milió de pàgines vistes en un mes amb gairebé 300.000 N.Únics durant el pic de la pandemia. Espectacular!
No tinc més que paraules d'agraïment per a tot l'equip de CatalunyaCuina!
Ha estat una experiencia molt maca! 

Però ja sabeu, totes les coses tenen un cicle de vida, i ara toca dir un adeu definitiu.
I creieu-me que m'estimo molt aquest blog com a un fill!!! jeje.

Us informo, doncs, que LCDS ha signat un acord amb elNacional.cat, diari digital que ja es va interessar fa tres anys en aquest receptari que tantes alegries en ha donat a tots.
Per tant, el blog www.lacuinadesempre.cat es traspassarà de forma definitiva a partir de l'1 d'Octubre de 2021. El portal CatalunyaCuina també deixarà de publicar aquests continguts, traspassant tot el SEO al nou portal.

elNacional.cat, diari digital líder a Catalunya, ha adquirit tots els drets d'explotació dels continguts  de LCDS. Aquest acord, de ben segur dispararà definitivament la difusió de tot el receptari tradicional català (en format digital) arreu del món (es traduirà a l'espanyol també), objetiu que sempre ha estat present des que vaig arrancar amb aquest projecte ara fa 13 anys.
Encetem, doncs, un nou projecte gastronòmic on hi col·laboraré durant 3 anys i del que ja us en parlaré ben aviat, 

Poc podia imaginar.me que aquesta aventura duraria tants anys, i que finalment tingués una repercusió tan gran i una acceptació tan majoritaria, fins al punt d'aconseguir fer de tot plegat una autèntica marca.
I tot plegat gràcies a vosaltres!

Agraïr-vos de tot cor a tots els que m'heu acompanyat en aquest camí, amics, família, seguidors, col·laboradors, i aquells que heu participat d'alguna manera, fent possible que la cuina de sempre sigui un cas d'èxit a les xarxes, i en especial, a Catalunya, on ja sabeu que sempre costat tot més.
Cap ajut, cap suport de les autoritats. 
...per fer-s'ho mirar, eh?.

Permeteu-me dir amb orgull que LCDS ha estat la meva aportació cultural al país, aportació adreçada directament a la gent de carrer, a les persones senzilles i anònimes que cuineu i gaudiu de la cuina  tradicional catalana, als que us agrada menjar bé de veritat.
Tsch!, i que no cal que siguin receptes "brutals", m'enteneu oi?.
En fi, un granet de sorra més per fer de Catalunya la referència mundial de la cuina (que ja ho és!).

Recordeu aquella frase que us escribia al signar-vos els llibres a Les Rambles, fa un temps enrere: 
Cuinar receptes tradicionals és fer cultura!
La cuina tradicional no està exempta d'evolució, però ens hem de preocupar d'esperonar al personal, de mantenir i protegir les receptes més nostrades, i que es continuin cuinant a les llars d'aquest país. 
Un país cada cop més cosmopolita, global, intercultural i despreocupat pel que mengem.

Moltes gràcies per la vostra companyia!

Molta salut i molta merda, que diuen!



NOTA; I no patiu! Aviat us anunciaré la nova pàgina on podreu trobar aquests continguts i molt més!






3 comentaris :

  1. Moltes gràcies per la tasca feta!!! Sempre ha estat un plaer consultar les teves receptes, els articles, els comentaris que tan amablement has anat fent a les consultes,...Aquest blog ha estat (i serà allà on estigui en el futur) un dels meus referents.

    ResponElimina
  2. Hola Albert, enhorabona per l'acord i la decisió que has pres, de fet t'ho mereixes. El contingut te un valor afegit increíble, ja no son les receptes, perque de receptes Hi han a per tot, la clau es com ho transmets, amb el teu toc tant personal que traspasa Bona energia a tothom qui et llegeix, et vaig trobar fa ja uns anys i em sap greu aquest comiat, et destijo Sort tot i que no la necessitis pk ets molt gran! No crec que cap empresa sapiga arribar a la gent de la manera que ho has fet tú. Et trobarem a faltar!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !