Fa ben poc us vaig presentar un Assortiment de pintxos 1.0.
Avui us porto noves idees.
Aquests són els pintxos que vam fer per a la revetlla de Sant Joan 2012.
Cada parella havia de fer un pintxo i jo vaig fer el "mini-granjero" que ja vam veure dies enrere.
Són pintxos molt fácils de fer...i potser us serveixen per agafar alguna idea.
Som-hi.
PINTXO Nº 1: "Mini-Granjero"
El clàssic "Granjero" portat a la versió pintxo. A mi m'agrada molt...però és molt aconsellable menjar-lo calent...recent fet. Si és fred, perd molt.PINTXO Nº 2: Donja amb formatge de cabra
El Pau ens porta una gran combinació, tot i que el formatge de cabra pot condicionar una mica, ja que us ha d'agradar el seu intens sabor. El donja és un embotit exclusiu del Pirineu...molt similar a la cansalada.La donja, és la panxeta cuita, enrotllada sobre si mateixa, amb sal, pebre i posada dins la tripa... i després, deixada assecar. Un pintxo molt recomanable.
PINTXO Nº 3: Mini-hamburgueses amb ceba caramelitzada i brie
Brutal. Sembla un pintxo molt normalot...però va ser l'estrella de la nit. Una base de brie, ceba caramelitzada....mini-hamburgueses (meitat porc meitat vedella)...un banyet de viandox....unes gotes de ketchup i mostassa de mel....unes espurnes de ceba cruixenta....i un raig d'oli. Una autèntica exquisidesa del Jordi i la Núria.
Entre pels ulls. Un 10.
PINTXO Nº 4: Surimi amb gules
No pot faltar mai. El pintxo de maionesa amb surimi, que la Mailén ha completat amb unes gules, sempre ha d'estar present....i si es amb xapata millor.PINTXO Nº 5: Sobrassada amb mel
Excel.lent combinació: sobrassada torradeta amb mel. Una delicatessen. Bona feina de l'Ignasi i la Silvia.PINTXO Nº 6: Escalibada amb pa amb tomàquet
Un clàssic que ens va presentar l'Ignasi. Jo hagués afegit una anxoveta...però estàven bons.PINTXO Nº 7: Truita de patata i ceba
Clàssic entre clàssics.Sempre ve de gust una truita ben feta per la Isabel.PINTXO Nº 8: Sushi (maki-sushi)
El Lot, ens va fer una de Sushi de salmó amb alvocat i de tonyina amb cogombre.
100% profesional. Van triomfar.
POSTRES: Coques de Sant Joan
....i clar, de postres no van faltar les coques....
...la coca de crema....
...la coca de fruita...
...la coca de llardons...com sempre, la que més acostuma a triomfar....
...un total de 6 coques per a 15 persones....
No en va faltar, però tampoc en va sobrar.
Bon Profit !!!
Quina bona pinta. Per la quantitat de menjar que es veu sembla que vau ser tota una colla. Espero que anés de gust la festa. Bon dia!
ResponSuprimeixGràcies Enric !
ResponSuprimeixUna bona revetlla!!! I ben tips quan vau acabar ;-)
ResponSuprimeixPTNTS
Dolça
carai quin festival, m´agrada tot!!
ResponSuprimeixTot te una pinta que Déu ni dó!!!!
ResponSuprimeixQuina bona pinta!
ResponSuprimeix