inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese

Acció social


El blog www.lacuinadesempre.cat promou la difussió de la cuina tradicional catalana, i pretén fer arribar aquest coneixement arreu. Alhora, reinvidica la nostra cultura i aposta per la recuperació de la transmissió del receptari culinari entre generacions familiars.
El blog www.lacuinadesempre.cat participa i col.labora en les diferents accions socials que es descriuen a continuació:

FUNDACIÓ INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA I DE LA CULTURA GASTRONÒMICA
El blog www.lacuinadesempre.cat és soci col.laborador de la "Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica FICCG".

www.cuinacatalana.eu


LA MARCA CUINA CATALANA I EL CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALÀ
Aquest blog vol donar a conèixer la riquesa de la nostra cuina a través de la difusió del seu receptari tradicional de forma pràctica, visual i detallada.
El llibre Corpus del Patrimoni Culinari Català, creat per la FICCG, és l’inventari de receptes de cuina catalana més complet que existeix. Compta amb 1.136 entrades ordenades alfabèticament i per tipus de plat, i està adreçat tant a professionals del sector com a aficionats.
La realització d’aquesta obra, fruit de més de vuit anys d’investigació, ha comptat amb la participació d’experts de prestigi internacional, cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya.
Amb aquest recull tan treballat, s'intentarà que la UNESCO declari el 2014 la nostra cuina Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
En aquesta mateixa línia també hi treballa www.lacauinadesempre.cat.

www.cuinacatalana.euLA MARATÓ DE TV3
El blog www.lacuinadesempre.cat realitza anualment aportacions econòmiques a les campanyes de "La Marató de TV3". 

LA MARATÓ


EL PORTAL GASTROTECA.CAT
El blog www.lacuinadesempre.cat col.labora amb el portal www.gastroteca.cat amb l'aportació de fotografies de receptes basades en el llibre Corpus del Patrimoni Culinari Català.


EL BANC DELS ALIMENTS
De forma indefinida, el blog www.lacuinadesempre.cat realitza un donatiu econòmic amb periodicitat mensual a la Fundació Banc dels Aliments.
A més a més, arribades les campanyes anuals de El Gran Recapte també realitza donacions addicionals.
Gran Recapte d’Aliments a Catalunya


LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA 
El blog www.lacuinadesempre.cat col.labora amb La Guia de vins de Catalunya i promou i dona suport a l’única iniciativa privada que ha elaborat una guia de vins locals i que conté totes les Denominacions d’Origen, Vins de Taula i Vins de Pagès catalans, fins a un total anual de 1500 referències tastades i puntuades.
Més informació sobre La Guia de vins de Catalunya fent clic aquí.
http://guiadevinsdecatalunya.com/COL.LABORACIONS AMB EMPRESES DIVERSES  
Actualment, el blog www.lacuinadesempre.cat col.labora amb diferents marques i fabricants de productes diversos com:
La Fageda, Frutas Colomina, La Tavella verdura ecològica, Casa Westfalia, Dayelet, Torrons d'Agramunt IGP, Emulift, Torrons Fèlix, etc...
Aquest blog selecciona les empreses que per la seva activitat a casa nostra i/o per la qualitat dels seus productes creiem que mereixen una difusió mediàtica a la xarxa, descartant-ne d'altres.
El blog www.lacuinadesempre.cat es reserva el dret de publicar entrades publicitàries en funció de la valoració que en faci del producte i/o servei analitzant aspectes determinants com la denominació d'origen i qualitat del producte, l'interès ecològic o el tipus d'activitat social que avala l'empresa.