inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese

Avís legal


El blog www.lacuinadesempre.cat és un blog dissenyat expressament per a difondre la cultura i gastronomia catalanes i desenvolupat dins un projecte de caràcter social i cultural sense ànim de lucre.
El blog www.lacuinadesempre.cat manifesta que el blog utilitza la tecnologia Blogger propietat de Google i la seva seguretat està garantida . No obstant això , Lacuinadesempre.cat no pot garantir la inexistència de virus o altres elements nocius introduïts per qualsevol mitjà o per qualsevol tercer, que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics de l'usuari.
L'usuari accepta que el blog ha estat creat i desenvolupat de bona fe per www.lacuinadesempre.cat amb informació procedent de diverses fonts internes i externes així com del llibre Corpus del Patrimoni Culinari Català, en endavant CPCC.  
El blog www.lacuinadesempre.cat garanteix que es respectaran tots els drets d'autor representats sobre tot el material emprat i, en cas d'utilitzar material extern, es farà referència a l'autor o autors mitjançant un link a la font original, si així ho permeten els seus drets d'autor establerts.
En general, s'adverteix que tota la informació proveïda per aquest blog pot contenir imprecisions i/o errates tant en el seu contingut com en la seva definició escrita.   
Tot el contingut respon a la feina i a les decisions i opinions expresses del seu autor en particular. 
L'usuari o lector es compromet a no utilitzar cap contingut d'aquest blog amb la finalitat de suplantar la identitat d'un tercer, incitar o promoure accions delictives, denigrants, difamatòries, ofensives o, en general , contràries a la llei, a la moral de l'ordre públic, induir o promoure actuacions o idees discriminatòries per raó de raça, sexe, ideologia, religió o creences, elements, missatges i / o serveis delictius, violents, pornogràfics,  contraris a la llei, a la moral de l' ordre públic, o vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a tercers, vulnerar la normativa sobre secret de les comunicacions, normativa de publicitat i/o normativa de competència deslleial.
Cap missatge o comentari dels usuaris enviat o inserit que aparegui al blog podrà usar expressions incorrectes, denigrants, difamatòries o insultants. Els autors seran els únics responsables del contingut dels seus missatges en els espais de comunicació com ara els comentaris als mateixos.
El blog www.lacuinadesempre.cat no es fa responsable del contingut ni de les opinions enviades pels seus usuaris. En qualsevol cas, la responsabilitat legal correspondrà a la persona que realitzi la infracció concreta.
El blog www.lacuinadesempre.cat es reserva el dret a eliminar en qualsevol moment qualsevol contingut o comentari que aparegui en el blog que sigui il·lícit o que incompleixi les condicions d'utilització aquí recollides.
De la mateixa manera, es reserva el dret de manipular, alterar o modificar parcialment o en la seva totalitat qualsevol entrada o recepta del blog i en qualsevol moment.DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL
El blog www.lacuinadesempre.cat conté o pot contenir material divers ( imatges, gràfics, arxius de text, àudio i video) propietat del blog www.lacuinadesempre.cat i conseqüentment protegit per les normes nacionals i/o internacionals de propietat intel·lectual i industrial. 
La compilació (entenent-se com a tal la recopilació , disseny, ordenació i muntatge ) de tot el contingut del blog és propietat exclusiva de www.lacuinadesempre.cat i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual sota la llicencia Creative Commons Reconocimiento 4.0 Internacional License .
Per tant, podeu utilitzar lliurement els continguts d'aquest blog sempre que feu referència a la font original i, en el cas de modificar total o parcialment aquests continguts, es demani autorització prèvia al seu autor.

Les marques, rètols, signes distintius o logotips de www.lacuinadesempre.cat que apareixen al blog són titularitat del propietari del blog www.lacuinadesempre.cat i estan degudament registrats o en procés de registre. Les denominacions d'altres productes, pàgines, serveis i companyies que apareguin en aquest blog poden ser marques registrades dels seus respectius i legítims propietaris.


POLÍTICA DE PRIVACITAT 
Aquest blog no pretén recaptar cap dada personal dels seus lectors.
En cas de fer-ho, essent aquests lectors majors de catorze anys, es respectarà en tot moment i de forma escrupolosa la normativa sobre protecció de dades personals (LOPD).
El blog www.lacuinadesempre.cat facilita la possibilitat de subscripció gratuïta dels usuaris per rebre a través del correu electrònic un butlletí diari amb un resum de nous continguts publicats al blog. Aquest servei es presta directament a través de l'empresa FeedBurner Inc , la política de privacitat es pot consultar al seu web. L'usuari, en introduir la seva adreça de correu electrònic per gaudir de l'esmentat servei , manifesta expressament el seu coneixement, consentiment i acceptació sobre aquesta característica del mateix i accepta així que www.lacuinadesempre.cat pugui tractar, en els termes expressats en la present política de privacitat, l'adreça de correu electrònic introduïda per a subscriure a aquest servei .
Aquest blog pot albergar publicitat pròpia, d'afiliats o de xarxes publicitàries. Aquesta publicitat es mostra mitjançant servidors publicitaris que també utilitzen cookies per mostrar continguts publicitaris afins als usuaris. 

 Cadascun d'aquests servidors publicitaris disposa de la seva pròpia política de privacitat , que pot ser consultada en les seves pròpies pàgines web .Google Adsense : Política de privadesa de Google Adsense - Termes i condicions - Polítiques del programa.
Google , com a proveïdor associat, utilitza cookies per publicar anuncis.
A més, aquest blog pot contenir vincles o enllaços amb altres blogs o llocs web no gestionats per www.lacuinadesempre.cat i no exerceix cap control sobre aquests, ni és responsable del contingut dels mateixos.

Els enllaços que s'inclouen en aquest blog són oferts únicament com a referències informatives . 

POLÍTICA DE COL·LABORADORS
Per norma, aquest blog anomena col·laboradors a tots aquells i/o aquelles que, puntualment o de forma indefinida decidiu ajudar a millorar el contingut d'aquest lloc web. 
Un cop acceptat el compromís de col·laborar, sereu considerats col·laboradors EN ACTIU i s'establirà un senzill procediment de treball, tot i que no existirà cap contracte ni cap d'obligació per cap de les dues parts. Mentre hi hagi aportacions, la duració de la col·laboració serà indefinida.
D'altra banda, i passats sis mesos sense haver realitzat cap aportació al blog, i amb l'objectiu de reflectir sempre la realitat vigent, es donarà per acabada la col·laboració, tot i que podrà restablir-se en el futur si així ho creuen convenient ambdues parts. En aquest cas, els col·laboradors passaran a ser considerats col·laboradors INACTIUS.
En general, els col·laboradors acceptaran que totes les dades, tasques i informacions aportades passaran a ser propietat d'aquest blog i del seu autor, i,  un cop finalitzada la col·laboració, no es podrà reclamar cap dret d'autor ni la retirada o alteració d'aquesta informació ja publicada.
Degut a que aquest projecte no té ànim de lucre, les col·laboracions no seran remunerades econòmicament.
Els col·laboradors tampoc podran participar en concursos ni sortejos organitzats per aquest blog.
Per acabar, dir-vos que serà un plaer comptar amb totes les vostres aportacions al blog i donar, així, un cop de mà a un projecte que pretén reivindicar el receptari tradicional català arreu.
Moltes gràcies a tots!


La cuina de sempre
01 de Gener de 2014