inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese

Campanya "Compra'm una cervesa!"


Com molts podreu intuir, el manteniment d'aquest blog personal de cuina sense ànim de lucre comporta una inversió en recursos de temps i diners important. Tanmateix, l'única i exclusiva font d'ingressos que té son les aportacions del seu propi autor.
Aquest projecte requereix del finançament bàsic que permet cobrir determinats aspectes com l'emmagatzematge de les més de 45.000 fotografies, el domini .CAT, l'equip fotogràfic i informàtic, l'adquisició de productes especialitzats (de cuina i pastisseria), gadgets i eines de treball, etc..
Tot plegat, en definitiva, permet la realització de les receptes, articles i consells que posteriorment son publicats al blog.
Ara està molt de moda incloure a les pàgines web això de "COMPRA'M UNA CERVESA!" o "CONVIDA'M A UN CAFÈ!"...que vindria a ser una forma més col·loquial, amigable i moderna de demanar un donatiu.
Es evident que a ningú li agrada demanar i menys en els  temps que corren.
Però aquesta, amics i amigues lectors i lectores, és de les poques vies que tenim els bloguers per buscar un mínim finançament  que pugui garantir i assegurar la generació de nous continguts i evitar així el tancament del blog.
Entenc que realitzar un donatiu, i segons el meu parer, moltes vegades comporta un sentiment de caritat, d'amor, d'empatia o fins i tot de llàstima envers l'afectat. Sentiments que un blog (d'aquesta temàtica en particular) difícilment suscitarà en el lector.
De fet, si voleu fer un donatiu, jo us recomano que el feu al Banc dels Aliments...o qualsevol altre entitat que ajudi a mitigar els efectes de la gana i la pobresa d'aquest i altres països.
Si després d'això encara us queden "calerons" i voleu col.laborar amb el projecte de www.lacuinadesempre.cat i ajudar a difondre de forma clara, visual i detallada el receptari tradicional català, llavors podeu fer el vostre donatiu utilitzant PayPal:


DONATIU A TRAVÉS DE PAYPAL
Premeu el botó DONAR i seguiu les indicacions de la pàgina de PayPal:
El blog www.lacuinadesempre.cat garanteix que tots els diners obtinguts s'invertiran íntegrament en el finançament del projecte que es defensa en la seva carta de presentació.
Podeu fer els vostres donatius des de 5€, 10€, 20€, 30€, 40€, 50€, etc...
Moltes gràcies per la vostra col·laboració !!!